2020.12.05. - Vilma

Három hûsítõ koktél a nyári forróságra!

Három hûsítõ koktél a nyári forróságra!
A nyári bulik és a vízparti nyaralások kihagyhatatlan kelléke a színes és ízletes koktél. A SodaStream szörpökbõl készíthetõ koktélok tárháza kimeríthetetlen, elkészítésüknek csak a fantázia szabhat határt.

Az igazi felfrissülés!

Szerezz be egy divatos szódagépet és néhány szörpöt, rendezzetek háziversenyt és találjátok meg az év SodaStream koktélját! Most néhány kiváló, ötletadó recepttel segítünk.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

SodaStream Greenbird - Koktél az igazi ínyenceknek!

Hozzávalók:

- 2 cl kiwi-körte ízû Clear szörp
- 2 cl gyömbér ízû SodaStream szörp
- 2 cl citromlé
- SodaStream szóda
- 1 db friss lime
- Zúzott jég

Elkészítés:

Vágd fel a limeot négy részre, majd préseld a pohárba a gyümölcs levét. A lime gerezdeket tedd a pohárba, majd töltsd fel zúzott jéggel. Öntsd a pohárba a kiwi-körte ízû Clear szörpöt, a SodaStream gyömbér szörpöt és a citromlevet, majd engedd fel pezsdítõ SodaStream szódával. Keverd össze, és az elkészült koktélt díszítsd citromszeletekkel vagy eperdarabkákkal.SodaStream Sunrise - A hajnal kedvelõinek!

Hozzávalók:

- 2 cl vörösáfonya-málna ízû SodaStream Clear szörp
- 2 cl piros grépfruit ízû SodaStream szörp
- 6 cl rostos narancslé
- SodaStream szóda
- Zúzott jég

Elkészítés:

Tedd tele jéggel a poharat, majd öntsd bele a vörösáfonya-málna ízû SodaStream Clear szörpöt, a piros grépfruit ízû SodaStream szörpöt. Óvatosan öntsd hozzá a rostos narancslevet, végül engedd fel szódával. Keverd össze, és díszítsd narancs vagy citromszeletekkel.
SodaStream Long Summer - Azoknak, akik imádják a nyarat

Hozzávalók:

* 1 db friss lime
* 2 cl mangó ízû SodaStream szörp
* 2 cl sárgadinnye ízû SodaStream szörp
* 6 cl almalé
* SodaStream szóda
* Zúzott jég

Elkészítés:

Vágj fel egy limeot 4 gerezdre. Nyomd a pohárba a levét és a gyümölcsöt tedd a pohár aljára. Töltsd tele jéggel, majd öntsd bele a mangó és a sárgadinnye ízû SodaStream szörpöket. Engedd fel 6 cl almalével és szódával, keverd össze, majd díszítsd friss narancsszelettel és eperrel.