Az elkészült koktélt bodzavirággal, limegerezdekkel és jégkockával díszítjük.
Mangós pezsgés:
Hozzávalók:
- 2 cl Finlandia Mango
- 5 cl habzóbor
- 3 cl mangópüré
- 2 cl cukorszirup
- 5 cl szóda
- fél kifacsart lime
A mangópürét, cukorszirupot, lime-ot és a vodkát shakerben összerázzuk, majd talpas pohárban habzóborral és szódával felöntjük. Díszítéshez cikkekre vágott mangót és néhány jégkockát használunk.

Bíbor málna:
Hozzávalók:
- 2 cl Finlandia Cranberry
- 5 cl habzóbor
- 3 cl málnapüré, 2 cl limelé, 2 cl cukorszirup, 5 cl szóda
A málnapürét, cukorszirupot, lime-ot és a vodkát összerázzuk shakerben, borospohárba töltjük, majd habzóborral és szódával felöntjük. Az elkészült italt málnával és jégkockával díszítjük.
